Працюємо з 10 до 16
Ми працюємо:
  • 10:00 - 16:00
  • Вихідні

У Вашому кошику
поки немає товарів

Чорнила для струменевх принтерів

Струменеві принтери мають тенденцію засихати, коли не використовуються тривалий час.

Щоб запобігти засиханню струменів, рекомендується використовувати оригінальні або чорнила високої якості від перевірених брендів.

Варто звернути увагу, що чорнила бувають двох типів - водорозчинні та пігментні. Вони мають різні характеристики та застосовуються у різних ситуаціях.

Водорозчинні чорнила зазвичай містять воду як розчинник, або водний розчинник, що дозволяє їм швидко висихати та швидко проникати в друковану поверхню. Вони мають яскраві, насичені кольори та добре відтворюють тонкі деталі та текст. Однак, водорозчинні чорнила можуть бути менш стійкими до води та світла, що може привести до змазування та вицвітання кольорів.

Пігментні чорнила містять пігменти, які не розчиняються в воді, але розподіляються в розчиннику на основі води або розчинника на основі органічних речовин. Вони мають менш яскраві кольори, ніж водорозчинні чорнила, але вони більш стійкі до води та світла, тому їх часто використовують для друку документів та фотографій, які повинні бути довговічними та стійкими до впливу навколишнього середовища.

Обираючи між водорозчинними та пігментними чорнилами, варто враховувати конкретні потреби. Якщо вам потрібна яскрава та насичена кольорова графіка або фотографії, то краще використовувати водорозчинні чорнила. Якщо вам потрібні документи або фотографії, які будуть стійкими до води та світла, то краще використовувати пігментні чорнила.